CSURGÓ VÁROS KÖZÉLETÉÉRT DÍJ kitüntetésben részesítette Csurgó Város Önkormányzata Csehné Varga Csilla kolléganőt a 2017. március 15-i városi ünnepélyen.

Csehné Varga Csilla Győrben született, 1971. május 27-én. A győri Révai Gimnázium után a József Attila Tudományegyetemen, Szegeden szerezte meg magyar-történelem szakos tanári diplomáját. Ezt követően Csurgóra költözött, ahol az Önkormányzati Gimnázium és Óvónőképző Szakközépiskolában kezdte meg pályáját. 1996-ban, a Nagyváthy János Középiskolába került át, azóta is itt dolgozik.
Számos kulturális rendezvényre készített fel diákokat, különös elhivatottsággal, szakmaszeretettel, élményszerű műsorokkal örvendeztette meg az iskolai, s a városi közönséget.
A csurgóiak először 2011-ben láthatták első nagyszabású műsorát, az '56 csepp Vér című előadást, mely óriási sikert aratott, így 2012-ben megismételték, némileg új szereposztásban. 2013-ban a Szép Nyári Nap című musical-lel arattak hatalmas sikert városunkban, 2014-ben a János Vitéz-t adták elő óriási elismerés mellett. 2015-ben a Made In Hungária, 2016-ban pedig a Szép Nyári Nap újra feldolgozásával nyerték el a csurgói és térségbeli közönség elismerését.  2017. januárjában a magyar kultúra napja alkalmából adott megemlékezés szintén magas kulturális értékkel bírt.
Csilla tanárnő és diákjai olyan előadásokkal örvendeztették meg a helyi és térségbeli embereket, mely maradandó élményt nyújtott mindannyiunknak.
Eddigi odaadó munkáját tisztelettel köszönjük, további sok sikert kívánunk a folytatáshoz!
170315csilla

Eredmények